Kurssi oli küll aga meri sai otsa...........

esmaspäev, 8. detsember 2008

Talgud Vol II !


Talgud on toredad!!!

Kohal oli hulganisti hiidlasi. Rain Kimmo Sander Riho Liina Kärt? Hannes Raul  Teet Kristi Ilmar  Marek Meelis (Mart puudus tervislikel põhjustel). 

Lammutasime  ära kaks gasooni, ehk see on siis Vesihiiu käru algus!!! .  Toksisime kinni mõned aknad. Katsime tulevase mastide  ruumi põrandal oleva augu plankudega ja olime muidu tähtsad.Lasime Sandra pilsi purki (200L x 1,5). Liina ja Kärt hullasid kontoris ja pakkusid peenemaid jooke kui aega üle jäi.  (Johnny Walker, kes lubas peenemad napsid välja käia, oli muidugi eelnevalt jalutama läinud kuhugi!!!)

Õhtu jätkus töises  meeleolus hotell Lõokese saunas. Leil oli hea ja bassein oli külm. Arutasime erinevate teemade üle nagu seltsi üldkoosolek , paadimatk jne. Salaja liitus meie tööka kollektiiviga ka Andrus. 

Öö saabudes kerkis ülesse küsimus, kuhu see Johnny ikkagi jalutama läks? Üsna paljud kahtlustasid Vetsitalli ja läksid kohe huvi pärast seda sinna kohapeale uurima.....

3 kommentaari:

Kärdu ütles ...

Mis sa Põrr jamad nüüd. Mu arust oli kohal ka massiliselt saarlasi, rohkem poleks saand ollagi:)
Nii et tõmba aga oksad koomale.

Lõukapõrr ütles ...

Vaatasime jah, et kõik saarlased on hiiumaale kolinud. No majanduslanguse ajal peab ikka naabreid aitama....

Kärdu ütles ...

Tõsi ta on, et käisin kalleid naabreid abistamas. Ega muidu sellele laiule võibolla ei jõuakski, aga no kui naaber on omadega puhta mässal, ega siis midagi üle ei jää...