Kurssi oli küll aga meri sai otsa...........

teisipäev, 26. mai 2009

Seikluslik merereis!




Need, kes kohal olid juba teavad, et nädalavahetus möödus edukalt ja kevadväljasõit
sooritati peaaegu plaanipäraselt. Need, kes kohal ei olnud, saavad ka nüüd teada, et laupäev oli superluks ilm, taganttuul ja täitsa spinni ots. Mingi 3 tundi või natuke rohkem võttis aega kohale jõudmiseks. Juba reedel Orissaarde tulnud Wesilind võttis meid- Mariet ja Arkeiat vastu. Natukese aja pärast kihutas kohale üllatusesineja Valli ja Randmaad. Õhtu jätkus traditsioonilise kohustusliku programmiga ehk õhtusöök õitsvas õunaaias pirnipuu all ja saun. Intensiivselt tegid sõprust siseruumides pidu pidavad väga lauluhimulised põhjanaabritest kodanikud, aga lahkusime siiski sõpradena. Kuna kohalik puhvet Lucifer oli kinni, nagu alati, ja Muhus ka polnud midagi kuulda, siis aeg läks lennates linnutiivul Kalda kohvikus ja pärast selle sulgemist Wesilinnu peal kuni päike hakkas oma esimesi kuldseid kiiri laotama.
Pühapäeva lõuna paiku toimus ekskursioon Oti mõisa töökotta, kus ehitatakse alumiiniumist päris suuri laevu: http://www.alunaut.ee/ Aitäh Alarile, et me seda saime näha!
Oli see enne 4 pärastlõunat kui Marie viimasena otsad andis. Vali tuul ja otse silmaauku (enam eriti ei üllatagi) ja oma 6 tunniga pressisime kohale.

Selline lustlik merereis siis seljataga.
Väga kena, et tulla saite ja teeks varsti jälle!!

Palavate tervitustega
Kärt

Kommentaare ei ole: