Kurssi oli küll aga meri sai otsa...........

pühapäev, 18. mai 2008

18.05.2008

Kell: 12.20
Sadam: Orissaare
13.50 genu+ groot
15.30 foka
Orjaku 17.30
Logi: 0762
Miilid: 39
Ilm: selginev tuul on pööranud, alul jälle päris vastu, pärast parem ja päikegi tuleb lõpuks välja
Pardal: Kimmo, Kärt, Liina, Marek

Kuna meie seltsi liikmetele on lubatud ka muud hobid peale purjetamise, jääme tagasisõiduks ilma kaptenist, kes on varahommikul Tallinna sõitma pidanud. Teet ja Karl suunudvad Kihnu poole. Kai peale pargitud autost leidsime hommikul siiski ühe seltsiliikme, kes meiega liitus, nii et kaotused said osaliselt tasakaalu.
Tagantjärele võib öelda, et hilisem väljasõit õigustas igati, sest peale Rannaküla läks sõit purjede all üha paraneva ilma ja tuulesuunaga. Koduste toodripaaride juurde jõudes oli nii kahju reisi lõppemisest, et tegime keset merd veel kannu kohvi, sõime võileibu ja ootasime ankrul teist laevkonda järele, kes vist samuti sõitu ja ilma nautides suuremaid tiire olid teinud. Lõpuks ajas kogunevate pilvede ees tulev tuul meid liikvele ja 17.30 said otsad Orjakus kinni.
Kui peale ülivarajast laevade vettetõstmist kellelgi veel kahtlane oli, siis nüüd võib kindlalt öelda, et seltsi hooaeg on avatud. Järgmiste sõitudeni!

1 kommentaar:

Kärdu ütles ...

Meite öues pole elusees nii palju hiidlasi olnd, aga sellegipoolest säilitasime rahu...:)
Kukkus ju jälle kenasti välja ja ega see järgmine kord ei saa ometi kaugel olla, muud lihtsalt ei jää üle.
PS: okstelaiutajad ilmselt ei hakand üleüldse riskimagi, et äkki tõesti ei lasta maale. mnjaa, teinekord ikka vaja enne mõelda, millega paati pesta ja loodame, et helde saatus annab ehk ühe võimaluse veel.